Nieuws...

» Changement de nom

Depuis le 21-04-2015, par souci de simplification, K@MD devient KAMD.
Nouveau nom et nouveau logo mais nous restons proche de nos clients.


» Offre d'emploi

Nous recherchons un chauffeur indépendant avec son véhicule minimum 5 M³ habitant la région liégeoise. Son travail consistera à livrer des colis journellement suivant une tournée fixe sur la province de Liège.


» Trilogiport de Liège

Située le long du Canal Albert à Hermalle-sous-Argenteau, Liège Trilogiport veut devenir un véritable « village logistique » au cœur de l'Europe. Avec trois accès à la mer : Anvers, Rotterdam et Dunkerque. Trois modes de transport : eau, rail et route. Et trois marchés transfrontaliers : France, Pays-Bas, Allemagne.


Persoonlijke gegevens

K@MD S.P.R.L

Hoofdkantoor
Rue de Lincé, 24
B-4130 Esneux
Belgie
Plaats van de business
Rue de l'enseignement, 175
B-4102 Seraing
Belgie

» Kaart
B.T.W. BE 0880.516.411

Mail. info@kamd-transport.be
Tel. +32 (0)477 187 897
Fax. +32 (0)4 388 41 21

Verwelkoming


Een maatschappij op mensenmaat voor de distributie van uw pakken per koerier- en spoedbestelling bedrijf . Onze dagelijkse uitdaging, uw voldoening !

KAMD Transports - Bienvenue

Actief in de transportsector is KAMD ten dienste van de particulieren, kleine/groot bedrijven en KMO... Talrijke Belgische en buitenlandse transportbedrijven geven ons hun vertrouwen.


KAMD is een gepersonaliseerde dienst in volledig respect van de vastgestelde termijn en ook van de vragen en verlangens van eenieder. Onze soepelheid en onze bekwaamheid hebben onze onderneming toegelaten bij de leiders van de provincie Luik gerekend te worden.

Expresse

Picto Expresse

Afhalen van goederen binnen het uur en directe levering aan de bestemmeling. Een volledig team van expresse-chauffeurs wacht op uw oproep...

Meer weten

D+1

Picto D+1

Afhaling van uw goederen binnen de termijn en aanbieding van de zending bij de bestemmeling de volgende weekdag verzekerd, en dit aan een concurrerende prijs.

Meer weten

Before 8

Before 8

Wij zijn te uwer beschikking 7 dagen op 7 en 24 uur op 24. Wij doen alzo 250 leveringen elke nacht en meer dan duizend op het weekeinde vóór 8 uur's morgens.

Meer weten